fbpx

Dyrt med nettside?

Betal over 12 måneder. Uten ekstra kostnad

Avtale om drift av nettside

Driftsavtale

Innen oppstart av webtjenesten vår, ønsker vi at du fyller ut skjemaet på denne siden – slik at vi vet at du har forstått og godtatt vilkårene i avtalen. 

Har du spørsmål til noe av det som står i skjemaet, så ta kontakt med oss på e-post innen du sender det inn.

Driftsavtale

Denne avtalen beskriver tjenesten som NettsideEksperten yter til deg som kunde.

I henhold til avtale faktureres det et delbeløp ved avtale-inngåelse, og et delbeløp når nettsiden er klar for publisering. Support, vedlikehold, sikkerhetskopiering etc. er inkludert i 12 måneder, fra publiseringsdato. Etter disse 12 månedene, tilbyr NettsideEksperten er driftsavtale, som gir de samme tjenestene ift. oppdateringer, vedlikehold, support med mer. Faktura sendes månedlig. Det er ingen oppsigelsestid for denne avtalen, men allerede sendte fakturaer må være betalt.

Driftsavtalens start
Dersom pågangen hos oss er stor, kan det ta noe tid før din nettside er klar for publisering. Derfor starter ikke avtaleperioden før nettsiden din er ferdig, og du som kunde har gitt klarsignal til at den kan lastes opp. 

NB! Merk at bestillingen er bindende fra vi har påbegynt arbeidet med den.

Domenenavn og webhotell
Gebyr for domenenavn og webhotell, betales av kunde direkte til leverandør av dette. Er du usikker på noe rundt dette, så ta kontakt med oss. 

Support og oppdateringer
Du vil få instruks om hvordan du selv oppdaterer nettsiden din. Vi yter selvfølgelig også support til dette (iht. vilkår beskrevet i første avsnitt). Dersom du ønsker noe oppdatert, så send forespørsel via Kundesupport så tidlig som mulig.

Fakturering og betalingsvarsler
Fakturaene har en betalingsfrist på 14 dager. Purregebyr á kroner 29,- vil påløpe ved purrevarsler. 

Logo Nettsideeksperten