fbpx

Dyrt med nettside?

Betal over 12 måneder. Uten ekstra kostnad

Avtale om drift av nettside

Driftsavtale

Innen oppstart av webtjenesten vår, ønsker vi at du fyller ut skjemaet på denne siden – slik at vi vet at du har forstått og godtatt vilkårene i avtalen. 

Har du spørsmål til noe av det som står i skjemaet, så ta kontakt med oss på e-post innen du sender det inn.

Driftsavtale

Denne avtalen beskriver tjenesten som NettsideEksperten yter til deg som kunde. I henhold til avtale faktureres det et månedlig driftsgebyr. De første 12 månedene er dette å regne som en betaling av selve nettsiden, og avtalen kan ikke sies opp i løpet av denne perioden. Support, vedlikehold, sikkerhetskopiering etc. er inkludert i prisen. Dersom avtalen ikke sies opp etter 12 måneder, fortsetter driftsavtalen – noe som gir deg fortsatt full support og hjelp til oppdateringer, sikkerhetskopiering osv. Prisen reduseres iht. avtale etter 12 måneder.

Driftsavtalens start
Dersom pågangen hos oss er stor, kan det ta noe tid før din nettside er klar og lastet opp. Derfor starter ikke avtaleperioden før nettsiden din er ferdig, og du som kunde har gitt klarsignal til at den kan lastes opp. Med andre ord vil vi ikke sende første faktura før nettsiden din er klar.
NB! Merk at bestillingen er bindende fra vi har påbegynt arbeidet med den.

Domenenavn og webhotell
Gebyr for domenenavn og webhotell, betales av kunde direkte til leverandør av dette. Er du usikker på noe rundt dette, så ta kontakt med oss. 

Support og oppdateringer
Du vil få instruks om hvordan du selv oppdaterer nettsiden din. Vi yter selvfølgelig også support til dette. Dersom du ønsker noe oppdatert, så send forespørsel via Kundesupport så tidlig som mulig.

Fakturering og betalingsvarsler
Fakturaene har en betalingsfrist på 14 dager. Purregebyr á kroner 29,- vil påløpe ved purrevarsler. Dersom betaling uteblir i bindingstiden, kan NettsideEksperten begrense tilgangen til nettsiden.

Logo Nettsideeksperten